Célirányos bútorszállítás

Bútorszállítás, közületi-bútorszállítás, bútorszállítás Budapesten, bútorszállítás vidékre, antik bútor szállítás Bútorszállítás Budapesten

Bútorszállítás szolgáltatásunk alapja a tapasztalat amit az elmúlt húsz év során szereztünk ezen a területen. Szakértelemmel, szakmai hozzáértéssel közelítünk minden egyes a megrendelők részéről érkező különleges kérésnek. Szakképzett, gyakorlott munkatársaink gondosan ügyelnek az értékeire és elvárásaira. A bútorszállítás során nálunk a gyorsaság és megbízhatóság a két fő erény. Jól felszerelt és bútorszállítás tevékenységre kialakított speciális teherautóink biztosítják a szolgáltatás magas minőségét. Eddig több ezer bútort szállítottunk beleértve a közületi bútorszállítás, antik bútor szállítás, valamint a bútorszállítás vidékre tevékenységeket.

Bútorszállítás előtt minden tételt gondosan megvizsgálva a szükséges bútorszerelés és fóliázás után kezdjük csak el a szállítást. Bútorait ránk bízhatja mert nálunk jó kezekben van. Gondoskodunk arról hogy megvédjük bútorait az esetleges sérülésektől. A könnyebb szállíthatóság érdekében, az elemes bútorok szétszerelését, valamint a helyszínen történő összeszerelését is elvégezzük, komplett bútorszerelés keretében.

 • a bútorszerelés során profi eszközöket, szerszámokat használunk
 • bútorvédő fóliával, légpárnás fóliával, takarókkal védjük értékeit
 • az esetlegesen fellépő problémákat szakképzett szakembereink zökkenőmentesen megoldják
 • nem kell másik szakembert hívnia, nem kell Önnek sem bajlódnia a bútorszerelés gondjával
 • a falhoz rögzített elemeket leszereljük, majd igény szerint a bútorszállítás után felszereljük
 • akár a teljes konyhabútorzatot szét illetve összeszereljük

     Bútorszállítás Budapesten garanciával Előkészületek a bútorszállításhoz Teljes körű bútorszerelés

Bútorszállítás Budapesten garanciával

Ha bútorszállító céget keres Budapesten akkor nem kell tovább keresnie. Akár azonnal is vállalunk bútor szállítást Budapesten igen kedvező áron garanciával, egyéb esetekben diszpécser szolgálatunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb időpontot a bútorszállítás végrehajtásához. Az elmúlt két évtizedben szereztünk annyi tapasztalatot hogy megvédjük bútorait az esetleges sérüléstől. A bútorszállítás mindig egy bizalmi kérdés. Biztos Önnek is voltak már rossz tapasztalatai, csalódottnak, átvertnek érezte magát, bútorai sérültek a szállítók pedig miután felmarkolták a pénzt elsiettek. Ha minket választ a bútorszállítás miatt ez nem fordulhat elő! Nálunk alap követelmény a kollégáink részéről az ápolt, tiszta alkoholmentes intelligens megjelenés, és a szakmai hozzáértés. Hívjon minket bizalommal! Jól felszerelt bútorszállító teherautóink, lelkiismeretes munkatársaink gyors és precíz megoldást jelentenek!

 • garanciát vállalunk a bútorszállításra
 • kedvező áron dolgozunk
 • akár azonnali szállítást is vállalunk
 • nálunk pontos és precíz munkavégzésre számíthat
 • két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk
 • kollégáink minden felmerülő kérdésben készséggel állnak rendelkezésére
 • járműparkunk korszerű, esztétikus és tiszta teherautókból áll

Költöztetés Budapesten

Közületi bútorszállítás, antik bútor szállítás, ingyenes felméréssel

Közületi-bútorszállítás esetén előzetes ingyenes felmérést ajánlunk megrendelőinknek. Ilyenkor egy kollégánk helyszíni felmérés keretében megtekinti a körülményeket, felméri a szállítandó bútorok mennyiségét, és konkrét árajánlatot ad ami már a végső árat tartalmazza az összes költségekkel együtt. Fix árajánlatunk elfogadása után, email-ben történt megrendelés visszaigazolást követően kezdjük el a bútorszállítást. Ez a fajta díjszabás előnyös mindkét fél számára, mert még a szállítás megkezdése előtt rögzítésre kerül annak díjazása.

Szállítóink tudják hogy milyen fontos Önnek antik bútorainak épsége, állagának megőrzése. Az antik bútor  Bútorszállítás Budapest kerületeibenszállítás, különös odafigyelést, és nagy gondosságot igénylő feladat. Elégedett megrendelőink igazolhatják hogy több évtizedes gyakorlatunk van antik bútor szállításban. A bútorszállításhoz minden egyes darabot előkészítünk. A lehető leggondosabban, speciális csomagolóanyagokkal burkoljuk a bútorokat, szükség  esetén egyedi faládákba csomagolunk. Közületi és antik bútorszállítás alatt is nagy odafigyeléssel vigyázunk a bútorokra, garantáljuk azok épségét.

Újpesti irodánkban lévő diszpécser szolgáltunk bármikor rendelkezésére áll tehertaxi rendelés esetén. Diszpécserünk állandó kapcsolatban van sofőrjeinkkel, így a leadott rendelést a lehető legrövidebb időn belül teljesítjük. Munkatársunk szükség esetén kér egy kapcsolattartó telefonszámot, amin a leghamarabb visszahívja Önt, illetve esetleges rossz forgalmi helyzet miatt kialakult késés esetén haladéktalanul tájékoztatja. Ez viszonylag ritkán fordul elő. Néhány kérdésre azonban válaszolnia kell mielőtt felvesszük a rendelést.

Leggyakoribb kérdések tehertaxi, bútorszállítás, antik bútor szállítás esetén

Honnan kell elszállítani a bútorokat, és hová kell azokat szállítani?

Bútorszállítás illetve tehertaxi rendelés esetén az első kérdésünk hogy honnan hová kell szállítani? Természetesen mindenképpen tudnunk kell annak a helynek a pontos címét ahova a teherautót kiküldjük. Ha a bútorszállítás Budapesten történik akkor előfordulhat hogy védett övezetről van szó ebben az esetben behajtási engedélyt kell előre kérnünk, ennek szintén előfeltétele hogy hol található a bútor.

Milyen méretű a tehertaxi amit szeretne megrendelni?
El kell dönteni diszpécserszolgálatunknak, hogy milyen rakterű, milyen méretű teherautóra lesz szükség.
Ehhez megkérdezzük a szállítandó bútorok mennyiségét, és ez alapján dönti el a diszpécser kollégánk hogy mekkora kapacitású teherautót küldjön.

Hányadik emeletre kell szállítani?
Szintén nagyon fontos információ az emeletek száma. Ez egyben egy nehézségi fok is a bútorszállítás során hiszen logikusan következik hogy az emeltek számának emelkedésével a bútorszállítás is egyre nehezebb lesz és tovább fog tartani. Az emeletek száma az árképzésnél is nagy jelentőséggel bír főleg fix árajánlat esetében.

Rendelkezésre áll-e lift, illetve ha igen akkor használható-e bútorszállításra?
Biztosra veheti hogy kollégánk megfogja kérdezni hogy milyen lift áll rendelkezésre (teherlift, személylift, vagy nincs lift). A lifthasználat is egy fontos kérdés mert ha van lift annak a használatára is rá kell kérdeznünk, mivel sokszor előfordult hogy nem engedik a lift használatát.

Mennyire sürgős a megrendelés?
Ezt a kérdést is egyeztetnünk kell bútorszállítás esetén. Előfordulhat azonnali megrendelés, de tudunk időpontot is egyeztetni. A bútorszállítás, illetve tehertaxi megrendelése esetén mindig megkérdezzük hogy mennyire sürgős a szállítás. Azonnali szállítást is vállalunk kapacitásunk függvényében, de nem ritka hogy valaki már hetekkel hónapokkal előtte lefoglal nálunk időpontot bútorszállításra. Mi mindig alkalmazkodunk és rugalmasan járunk el.

Tud-e parkolóhelyet biztosítani  a tehertaxi számára a gyorsabb kiszolgálás érdekében?

Talán furcsának tűnik a kérés pedig nagyon sokszor okoz gondot főleg a belvárosban illetve Budapest belső kerületeiben hogy pont bútorszállítás idején nincs parkolóhely a kisebb vagy éppen a nagyméretű teherautó részére. Ekkor szoktuk a megrendelő segítségét kérni hogy segítsen a bútorszállítás előtt lefoglalni parkolóhelyet teherautóink számára. Ezt sokszor igen szívesen megteszik megrendelőink hiszen mindannyian tudjuk hogy egy jó parkolóhely aranyat ér nemcsak a tehertaxi de a szállítást kérő számára is hiszen gyorsabban tudjuk munkánkat végezni ha megfelelő helyen parkolunk teherautóinkkal.

Kérnek-e bútorszerelést?

Mivel  bútorszerelés sokszor felmerül munkánk során főleg lapra szerelhető bútorok estében, mindig megkérdezzük kedves megrendelőnktől hogy kérnek-e bútorszerelést. Ha igen akkor szakszerűen, megfelelő szerszámok használatával elvégezzük a bútorok szét illetve összeszerelését.

Kérnek-e csomagolást?
Bármilyen jellegű szállításról legyen is szó a csomagolás mindig fontos részét képezi a feladatnak. Ha csomagolásról van szó mindig számíthat ránk. Felszereltségünk részét képezik a csomagolóanyagok, a csomagzárógép, ragasztószalagok a légpárnás fólia, hullámkarton papír. Fóliával történő becsomagolással könnyen megvédhetjük értékeit antik bútor szállítás, bútorszállítás, illetve tehertaxi szolgáltatásunk esetén. Szállítás előtt gondosan szétválogatjuk a törékeny illetve kevésbé sérülékeny holmikat. A törékeny tárgyakat külön csomagoljuk, ezek kiemelt figyelmet kapnak. A kevésbé sérülékeny dolgokat, ruhaneműket akár zsákokba is lehet tenni . Dobozokba történő pakolás esetén igen hasznos ha a dobozokat felcímkézzük, és ezekre a címkékre ráírjuk a dobozok tartalmát, illetve annak a helyiségnek a nevét ahova a doboz kerülni fog a szállítás után.

Mi minősül védett övezetnek?
Védett övezetek Budapesten azok a helyek ahova csak kizárólag behajtási engedéllyel lehet behajtani. Ha ön ilyen övezetben lakik akkor a bútorszállítás előtt mi megkérjük a behajtási engedélyt is fizetjük ennek költségeit. Védett övezetnek számít például az ötödik kerület egy része, a Népliget, a Szent István Bazilika környékén lévő utcák, Margitsziget, Normafa környéke, Városliget, Római part, Budai Vár, Óbudai Sziget, Magyar Állami Operaház környéke.

Kik vesznek részt a bútorszállításban?
A bútorok szállításában, mozgatásában, kizárólag a szállítók vesznek részt. A megrendelő először találkozik a saját otthonában egy kollégánkkal aki felméri az elszállításra kerülő bútorok mennyiségét, a csomagolóanyag szükségletet, a felmerülő igényeket. Ezután elmagyarázza az összes szolgáltatást amire sor fog kerülni, mint például a csomagolás, a szállítás ütemezése, esetleges raktározási lehetőségek. Majd megbecsüli a bútorszállítás költségét, amit később írásban is elküld. Ő az aki a későbbiekben felügyeli a logisztikai lépéseket, a folyamatokat, és segít a legköltséghatékonyabb szállítást nyújtani.
irodaköltöztetés

Költöztetés | Bútorszállítás | Lomtalanítás | Irodaköltöztetés | Lakásköltöztetés | Tehertaxi | Cégünkről